Capital Coach team

Stefaan Festjens – Corporate Coach

Stefaan Festjens, master in de economische wetenschappen met aanvullende MBA-opleidingen, is medeoprichter van Capital Coach en is hoofd van onze Corporate Coach afdeling. Voor de oprichting van Capital Coach had hij een carri?re opgebouwd als corporate banker bij Paribas Bank. Tussen 1995 en 1997 was hij ook directeur Belgi? van de stichting EFBQ (European Foundation for Business Qualification).

Marc Monbaliu – Private Coach

Marc Monbaliu is samen met Stefaan Festjens de oprichter van Capital Coach. Marc Monbaliu studeerde af als master in de Germaanse Filologie en heeft daarna bij BBL de universitaire opleiding van het lange type met succes gevolgd. Hij heeft later de functies als bankdirecteur bij BBL (nu ING) bekleed en als senior private banker achtereenvolgens bij Paribas Bank Belgi?, Van Lanschot Bankiers en Bank Degroof gewerkt.

Mathias Vandermeeren – Acquisition Manager

Mathias verzorgt de uitbouw en de groei van Capital Coach. Samen met verschillende vakexperts gaat hij op zoek naar bedrijven die een belangrijke meerwaarde kunnen geven voor Capital Coach en zijn entiteiten.

Nathalie Decrock – Administratieve ondersteuning

Nathalie verzorgt de dagdagelijkse contacten binnen Capital Coach. Als centraal ankerpunt verzorgt ze het klant ? en leverancierscontact. Als aanspreekpunt heeft Nathalie ook een cruciaal rol in onze boekhouding.

Karel Van Meirhaeghe – Administratieve ondersteuning

Karel is licentiaat in de communicatiewetenschappen en master in management. Binnen Capital Coach verzorgt hij de rapportage in de corporate en private dossiers. Hij is daarnaast het aanspreekpunt voor de marketing en ict-activiteiten.


Onafhankelijke experts

Naast ons vast team hebben we ook een netwerk van onafhankelijke experts opgebouwd.